Noutăți

Sunt Mama Maria. Prin sunetele OMAR TA SATT vă întâmpin, întâmpin colectivul.

Când mă aflam pe Pământ eram o înaltă Preoteasă. Într-un timp al introspecției, într-un timp al tăcerii, am învățat ce înseamnă să simt înțelepciunea Sufletului. Pe măsură ce timpul trecea, am învățat, am experimentat și am simțit că, cuvintele au un efect vindecător atunci când sunt rostite cu înțelepciune și iubire. Cuvintele vindecătoare rostite pot transforma totul. Uneori oamenii nu știu cu adevărat sau nu simt ce exprimă cuvintele în energia lor.

Voi știți că Isus a fost dat în grija mea. Prin profunda înțelepciune din Sufletul meu, am știut că este Fiul lui Dumnezeu și chiar dacă pentru aceasta am primit o confirmare, nu aveam nevoie de ea, pentru că știam, Sufletul meu mi-a spus acest lucru, m-a ajutat să simt. A fost o trăire unică pentru mine. Eu știam că era Fiul lui Dumnezeu, Isus, de când era mic.

Prin cuvinte vindecătoare puteam susține cu mult mai mult decât cu alte energii pe care, ca Înaltă Preoteasă le purtam în mine. Un cuvânt vindecător este, în același timp, o energie vindecătoare și deseori oamenii caută mult vindecarea și nici nu realizează ce putere, ce forță poartă energia cuvântului.

Dacă intrați profund în Sufletul vostru, într-un anumit strat al Sufletului, de unde știți că vă aflați exact acolo unde vreți să fiți, că sunteți conectați cu profunzimea Sufletului vostru? Vă pot spune: într-o clipă în care sunteți conectați profund cu Sufletul vostru, dintr-o dată veți deveni liniștiți, veți simți tăcerea, liniștea, veți simți siguranța și o profundă pace în interiorul vostru. Ceea ce este cel mai important este să simțiți iubirea, iubirea pentru tot ceea ce este, dar și iubirea față de voi.

Este ca de la sine înțeles, dacă sunteți conectați cu Sufletul vostru, nimic altceva nu va avea loc decât această iubire. Este foarte important, deoarece în Sufletul vostru sunt ancorate foarte multe lucruri care, poate, v-au fost de ajutor la un moment dat, dar acum nu vă mai folosesc. Dacă ați privi fără iubire, poate v-ar fi frică, dar dacă priviți cu iubire, imediat totul se transformă și dacă rostiți cuvinte vindecătoare pentru voi, este ceea ce simțiți. Dacă întâlniți o situație pe care știți că vreți să o transformați, atunci aceste cuvinte vindecătoare vor aduce o transformare, dar cuvintele vindecătoare vă vor împuternici și veți deveni mai conștienți, vă veți expansiona și veți avea acces la o înțelepciune profundă, deoarece înțelepciunea se arată doar atunci când vă iubiți pe voi, când știți, când simțiți că sunteți mai mult decât doar oameni, că există ceva în voi și devine posibil pentru voi să vă recunoașteți mai profund. Este o regăsire de sine.

Urmați cuvintele Mamei Maria și conectați-vă profund cu divinitatea din voi. Unificați-vă toate chakrele. Mereu sunteți susținuți de rostirea sunetelor numelui vostru originar. Vom conecta acum aspectele voastre, așa cum este bine și potrivit pentru voi. Intrați în profunzimea Sufletului vostru.

Este liniște în voi, vă simțiți liniștiți, plini de încredere. Simțiți pacea din voi, este ca și cum nu ar mai exista nimic altceva decât conexiunea cu Sufletul vostru. Rugați-vă acum Sufletul să vă ajute să simțiți ceva sau să vi se arate ceva ce în această perioadă nu mai este de ajutor pentru voi. Dacă simțiți iubirea, sunteți iubirea, atunci rostiți cuvintele: pot lăsa în urma mea. Mă eliberez de tot ceea ce nu-mi mai este de folos. Cu recunoștință mă îndrept spre energiile care au fost cândva importante și potrivite pentru mine, dar acum le eliberez. Eu sunt iubire, eu sunt lumină. Port forța și puterea. Toate energiile care îmi sunt de ajutor devin mai puternice și cer înțelepciunea Sufletului meu pentru a putea percepe ce sunt cu adevărat în divinitatea mea.

Acordați-vă timpul necesar pentru a simți energia înțelepciunii.

Dragii mei copii umani, oricând sunteți împreună cu alți oameni, fiți atenți ce cuvinte folosiți. În fiecare cuvânt locuiește o energie plină de lumină. Dacă un cuvânt rănește, atunci energia luminoasă se transformă și apare întunericul. Dacă marea Familie a Oamenilor de pe această Planetă minunată, ar folosi cuvinte pline de iubire, Planeta ar fi deja acasă. Fiți mereu atenți la cuvintele voastre, dar și la cuvintele pe care le rostiți față de voi. Conectați-vă cât de des puteți cu Sufletul vostru, vorbiți cu el și, la un moment dat, exact așa cum am fost eu cândva, veți putea simți această înțelepciune profundă. Eu am am luat decizii cu această înțelepciune. Ascultați cuvintele pe care Mama Maria le rostește pentru voi. Sunteți cei mai buni de pe Sol’A’Vana.

An'Anasha

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: scoalakryon@gmail.com

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.